Gyermek horoszkóp

Gyermek horoszkóp: asztrológiai elemzés gyermekeknek

Gyermek horoszkóp a tudatos gyermeknevelésért 

Gyermek horoszkóp – A gyermeknevelési horoszkóp segítségével minden sokkal egyértelműbbé válik, általa alaposan megismerhetjük gyermekünk személyiségét, motivációit, vonzódásait, erősségeit és gyengeségeit, titkos mozgatórugóit. A gyermek horoszkóp elemzés „használati utasítást” ad szemünk fényéhez.

gyermek horoszkóp

A gyermek horoszkóp rendkívül hasznos, amennyiben: 

 •  Anyuka/Apuka, Nagyszülő, Keresztszülő lettél
 • Egyik családtagodnak, barátnődnek született gyermeke és ajándékot keresel
 • Nagyobbacska gyermeked életútjára, képességeire vagy kíváncsi
 • Gyermeked pályaválasztás előtt áll és nem tudjátok, hova felvételizzen, milyen irányba induljon

Szülőként sokszor nem egyszerű. Nem könnyű mindig helyesen és következetesen viselkedni a gyermekkel, főleg akkor, ha szemünk fénye még rejtély számunkra, s fogalmunk sincs, mi „működteti” bizonyos helyzetekben, mitől veszíti el lelki egyensúlyát vagy kezd el sírni. Ebben segít a gyermek horoszkóp, a gyermekeknek készült asztrológiai elemzés.

Hogyan ismerhetnénk meg egy új életet, a kis jövevény jellemét, motivációit, gondolkodásmódját, vagy késztetéseit? A születés pillanatára felállított gyermek horoszkóp útmutatóul szolgál gyermekünk személyiségéhez, lelki megéléseihez, tehetségeihez és gyenge pontjaihoz. Az asztrológia több ezer éves módszere segítséget nyújt, hogy megismerhessük az őt alkotó erőket és energiákat.

A gyermek horoszkóp nagyon nagy segítségedre lesz abban, hogy megismerd Gyermeked személyiségét, rejtett érzéseit, lelkivilágát, gondolkodásmódját. Olyan sokat tudhatsz meg róla az asztrológiai elemzés által, amiről álmodni sem mertél eddig!

Ha pedig másnak szánod ajándékba a gyermek horoszkóp elemzést, később nagyon hálás lesz Neked, hogy ezzel lepted meg! Hiszen annyi új, és legfőképpen HASZNOS információt kap majd így gyermekéről, amit más módszerrel aligha!

Mit tartalmaz a gyermek horoszkóp?

 • Személyiség és egó – részletes jellemzés arról, milyen mély belső motivációk irányítják Gyermeked életét és milyen magatartást követ automatikusan. A fejezet elmondja, hogyan épül fel személyisége, melyek a leglényegesebb tulajdonságok, melyek alakítják viselkedését a legtöbb élethelyzetben.

 • Az Aszcendens kifejtése – milyen képet mutat magáról a külvilág felé a Gyermek?
 • Lelkiség, lelki élet –   részletes jellemzés arról, milyen módon éli meg lelkileg a külvilágból érkező hatásokat, hogyan tudja feldolgozni őket, és miként reagál rájuk kifelé. Ebben a fejezetben választ kapunk arra, milyen spontán reakciói vannak a Gyermeknek, a leíráson keresztül sokkal jobban megismerhetjük ezeket, hogy megtaníthassuk őt arra, hogyan tudja kezelni és magasabb szintre emelni azokat.
 • Kommunikációs képességek, iskolai tanulmányok – részletes jellemzés a Gyermek gondolkodásmódjáról, érdeklődési köreiről. Ez a fejezet megismertet Gyermekünk gondolatvilágának milyenségével, fő mozgatórugóival, bemutatja tanulási képességeit, mentális készségeit. Segítségével át tudjuk majd látni, mit és milyen ütemben érdemes megkövetelnünk tőle szellemi teljesítmény szempontjából, így nem fogunk majd vele szemben irreális elvárásokat támasztani a tanulásban.
 • Érzelmek és vonzódások – részletes leírás arról, milyen érzelemvilág jellemzi őt, hogyan reagál az egyes érzelmi behatásokra, milyen módon tudja kezelni őket. Megtudhatjuk, milyen indulatok, vágyak élnek, működnek benne, miben leli örömét, hogyan mutatja ki, ha valami tetszik neki, és hogyan próbál másoknak örömet szerezni.
 • Tehetségek, képességek, hivatás – részletes jellemzés arról, miben tehetséges, milyen készségekkel rendelkezik, és milyen területeken találhatja majd meg álmai munkáját. Ez a fejezet bemutatja, hogyan tudja és akarja érvényesíteni önmagad, milyen módon képes kezelni a karrierjét, hogyan áll majd a munkához, a feladatok világához. Felismerhetjük, Gyermekünk milyen módon és körülmények között tudja a maximumot nyújtani, milyen egyéni stílusban képes dolgozni, továbbá mi az, ami igazán motiválja majd a munkája során.
 • Sorsfeladat – azoknak a kezdetben számára is nehéz, de kulcsfontosságú feladatoknak a leírása, amelyeket fel kell majd vállalnia jelen életében. Megtudhatjuk, mi az a magasabb cél, mely értelmet ad Gyermekünk életének, mi az a magasztosabb „küldetés”, amelyet teljesítve szintet emelkedhet jelen életében.
 • Emberi kapcsolatok, társas viszonyok – részletes jellemzés arról, hogyan viszonyul a többiekhez, miképpen éli meg a társas helyzeteket, később a szerelmet, a vonzalmát. A fejezet feltárja a párkapcsolatokban megélt alapvető szerepeit, hogy mindez neki is hasznára váljon és meg tudja előzni, orvosolni a problémákat.

ÉS MIÉRT JÓ A GYERMEK HOROSZKÓP A SZÜLŐKNEK?

A gyermek horoszkóp tanácsait követve:

– fellélegezhetünk szülőként, hiszen többé nem kell tehetetlenül állnunk a gyermeknevelés és a pályaválasztás problémái előtt

– képesek leszünk a kicsi negatívnak számító tulajdonságait is jó mederbe terelni

– megtudhatjuk, miben tér el személyisége korábbi elképzeléseinktől

– ennek megfelelően végre tudni fogjuk, hogyan érdemes nevelnünk őt

– tisztában leszünk azzal, hogyan tanácsos kifejeznünk felé szeretetünket úgy, hogy az ő érzelemvilágának nyelvén szóljunk hozzá

– az asztrológiai elemzés által tisztán láthatjuk a gyermekünkben rejlő lehetőségeket, melyeket gondos odafigyeléssel és tudatos irányítással a teljes és pozitív kibontakozás felé terelhetünk, hogy a számára is boldogságot és sikert hozó életútra léphessen

A gyermek horoszkóp elemzések nem csupán a gyermek Nap-jegyére építenek (a “csillagjegyre”), mert a Nap jelentősége csak a kiskamaszkor idején kezd kibontakozni, s az élet kezdeti pár évében még nem igazán érezhető a hatása. Az önkifejezés és a tudatos én megnyilvánulásának kezdetével a gyermek viselkedésében egyre szembetűnőbbé válik Nap-jegyének hatása is.

Az asztrológiai elemzés oldalain kifejtésre kerül a születési képlet minden meghatározó és lényeges pontja, valamint a szülőknek szóló nevelési tanácsok is kiemelten szerepelnek benne.

Íme néhány visszajelzés arról, hogy másoknak mennyire tetszett a gyermek horoszkóp:

„Megkaptam és többször végig olvastam elemzésedet. Nem tudom, hogy Te tisztában vagy-e vele, de megjelenítetted a gyermekeimet. (Dehát nyílván tudod ezt!) Minden úgy van, ahogy leírtad és nagyon nagy segítséget nyújtottál Nekem. Jó érzés, hogy tisztán látom a gyermekeimet, elfogódottság nélkül. Segítség, hogy ebben megerősítettél Engem és a jövő kivetítése is megfontoltságra int. Isten áldjon meg! Remélem, hogy még sok szülőnek tudsz segítséget és megerősítést adni tehetségeddel!” (Soltész Gabriella)

„Nagyon köszönöm ezt az elemzést. A Kisfiam tényleg olyan, amilyennek leírtad, valóban úgy viselkedik az adott helyzetekben, ahogyan Te is megfogalmaztad. Nagy hasznát fogom venni ennek az elemzésnek akkor is, ha iskolába készül majd. Már most aláhúzgáltam benne a legfontosabb részeket, és újra „rájárok”, hogy el ne felejtsem őket 🙂 ” (Madarászné T. Sz.)

„A Gyermeknevelési Horoszkóp nagyon hasznos volna minden egyes szülőnek, minden anyának és apának, mert rendkívül sok információt ad ahhoz, hogy a gyermekeinket tényleg nekik megfelelően nevelhessük, és ne úgy, ahogyan azt mi (sokszor tapasztalatlan) szülőként előre elképzeljük… A kislányomról szóló elemzés is sok dologban felnyitotta a szemem, és most, hogy elolvastam, választ kaptam olyan kérdésekre is, amelyekkel kapcsolatban meglehetősen határozatlan voltam. Sokat segített, köszönöm szépen, másoknak is ajánlom.” (Cs. N. Z.)

„Kedves Szilvia! Én a barátnőmtől kaptam ajándékba a gyermekhoroszkópot, ami nagy meglepetést okozott. Nagyon kíváncsian és izgatottan fogtam bele az olvasásba, és annyi, de annyi mindent megtudtam a kisfiamról, hogy egyelőre még a felét sem fogtam fel 🙂 Igen tömény anyag, szükségem lesz pár hétre, hogy megemésszem. De az biztos, hogy nagyon sokat segít, és az egyik legjobb ajándék, amit valaha kaptam. Örülök, hogy ilyesmivel is foglalkozik valaki :)” (Neményi Anna Eszter)

„A lányomnak ajándékoztam ezt az elemzést, amikor az unokám született. Előtte Szilvia már készített nekem egy asztrológiai személyiségelemzést, ezért tudtam, hogy nagyon hasznos lesz a lányomnak is a gyerekneveléshez. Azóta elolvasta (természetesen én magam is) és mindketten nagyon kiváncsian várjuk, milyen lesz a kisunokám nagyobb korában, hiszen most még csak pár hónapos. Rengeteg információ és tanács van az elemzésben, amit jó volna mind szem előtt tartani. Ha én vigyázom az unokámra, igyekszem odafigyelni ezekre. Köszönjük szépen.” (B.-né Margit)

„Kedves Szilvia! Köszönöm szépen az elemzést! Van benne sok hasznos és érdekes informàció Dóriról, néhol megdöbbentő. Elő fogom venni időről időre, ahogyan Dóri majd fejlődik. Nagyon tanulsàgos az elemzès! Tudom, hogy ez csak útmutató és olyan kisember, majd felnőtt lesz belőle amilyet nevelek, de alaptulajdonságokat nem lehet megvàltoztatni, maximum csak terelgetni, és jó tudni, hogy melyek a meghatàrozó tulajdonsàgai. További jó munkát kívánok!” (B.Cs.)

A gyermek horoszkóp kb. 30 oldal terjedelmű,

az ára 25.000 Ft.

Minden esetben személyre szabottan, az adott horoszkópra hangolódva készül el (tehát nem számítógépes programmal futószalagon…), ezért az elkészítési idő 8-10 munkanapot vesz igénybe.

Az alábbi módon juthat el hozzád a megrendelt asztrológiai elemzés:

Online formátumban (PDF), a megadott email címre küldve

(Ebben az esetben nem merül fel semmilyen plusz költség, azaz összesen 25.000 Ft.)

Kinyomtatva, egyszerű kötésben, ajánlott postai küldeményként kézbesítve

Kinyomtatva, egyszerű kötésben, utánvétes postai küldeményként kézbesítve

Az alábbi megrendelőlapot kitöltve egyszerűen el tudod juttatni hozzám gyermekhoroszkóp megrendelésed. Nagyon fontos, hogy a születés óráját és percét is feltüntesd az adatlapon, akárcsak a születés helyét. Az elkészítési idő körülbelül másfél hét, ezután e-mailben vagy telefonon tájékoztatlak arról, hogy át tudod venni az elemzést.

Név*
Email*
Tel.szám*
Gyermek neve*
Gyermek születési ideje (év-hó-nap-óra-perc)*
Gyermek születési helye*
Édesanya születési ideje (év-hó-nap-óra-perc)
Édesanya születési helye
Egyéb információ
Megrendelem a*
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és*
Az ÁSZF-et elolvastam és*