Asztrológiai elemzés születési képlet alapján

Személyes horoszkóp elemzése születési horoszkóp alapján

Talán nincs is olyan ember a Földön, akit ne érintene meg valamilyen módon az éjszakai ég csillagtengerének varázsa. Valaki ábrándozva nézi őket, valaki a szerelmét látja bennük, egyesek utaznának közöttük, mások pedig a szerencséjüket, jövőjüket kutatják a fényükben. Ősi bölcsesség szerint az Univerzum benne él minden ember lelkében, és aki tudatosan éli meg belső csillagainak energiáit, azelőtt megnyílik a Világ.

Az önismeret fejlődésünk rendkívül fontos része és az ősi asztrológia által egy valódi, megélhető és használható útmutatót kaphatunk önmagunkról, mely a későbbiekben is minden élethelyzetben segítségünkre lehet. Az elemzés során nemcsak a bolygók és az érintett zodiákus jegyek által alkotott egyéni energiadiagramot nézzük meg, hanem a csillagos égi háttér spirituális üzeneteit is felfedezzük.

Megmutathatom, hogyan nyilvánulnak meg Benned a bolygók és csillagok erői és miként tudod azokat a lehető legmagasabb szinten működtetni. Segítek felismerni azoknak a tulajdonságoknak a forrását, amelyeket eddig nem tudtál befogadni, melyek miatt nem tudtad megélni a saját Egy-séged. Nincs olyan, hogy rossz csillagállás! Nincs szerencsétlen fényszög! Nincs baljós jel! Minden azon múlik, hogy Te mennyire ismered saját erőidet és mennyire tudod Magad elfogadni így egészként. Csak akkor élheted a saját életed, ha tudod, ki vagy!

A személyiségelemzésben a következő témákat részletezem:

Személyiség és egó : részletes jellemzés arról, milyen mély belső motivációk irányítják életed és milyen magatartást követsz automatikusan. A fejezet elmondja, hogyan épül fel személyiséged, melyek a leglényegesebb tulajdonságok, melyek alakítják viselkedésed a legtöbb élethelyzetben. Tanácsokat kapsz, hogyan élheted meg minél pozitívabban az egyes tulajdonságaidat, hogyan emelheted magasabb szintre negatívabb én-részeidet.

Lelkiség, lelki élet: részletes jellemzés arról, milyen módon éled meg lelkileg a külvilágból érkező hatásokat, hogyan tudod feldolgozni őket, és miként reagálsz rájuk kifelé. Ebben a fejezetben választ kapsz arra, miért nem tudsz bizonyos spontán reakcióiddal mit kezdeni, ám a leíráson keresztül sokkal jobban megismerheted őket, hogy megtanulhasd kezelni és magasabb szintre emelni azokat.

Gondolkodás, kommunikáció: részletes jellemzés a gondolkodásmódodról, érdeklődési köreidről. Ez a fejezet megismertet saját gondolatvilágod milyenségével, fő mozgatórugóival, bemutatja tanulási képességeidet, mentális készségeidet. Segítségével át tudod majd látni, mit és milyen ütemben érdemes megkövetelned magadtól szellemi teljesítmény szempontjából, így többé nem fogsz önmagaddal szemben irreális elvárásokat támasztani pl. a tanulásban, munkában.

Tehetségek, hivatás: részletes jellemzés arról, miben vagy tehetséges, milyen készségekkel rendelkezel, és milyen területeken találhatod meg álmaid munkáját. Ez a fejezet bemutatja, hogyan tudod és akarod érvényesíteni önmagad, milyen módon vagy képes kezelni a karriered, hogyan állsz a munkához, a feladatok világához. Felismerheted, milyen módon és körülmények között tudod a maximumot nyújtani, milyen egyéni stílusban vagy képes dolgozni, továbbá mi az, ami igazán motivál a munkád során.

Sorsfeladat: azoknak a most még számodra nehéz, de kulcsfontosságú feladatoknak a leírása, amelyeket fel kell vállalnod jelen életedben. Megtudhatod, mi az a magasabb cél, mely értelmet ad életednek, mi az a magasztosabb „küldetés”, amelyet teljesítve szintet emelkedhetsz jelen életedben.

Párkapcsolat, szexualitás: részletes jellemzés arról, hogyan éled meg kapcsolataidat, a szerelmet, a vonzalmadat, és milyen szexuális magatartás jellemez. Tanácsokat kapsz, hogyan oldd meg problémáidat ezeken a területeken. A fejezet segítségével mélyebb önismeretre tehetsz szert a párkapcsolatokban megélt szerepedet illetően, és jobban átlátod majd, hol követsz el hibákat ezen a területen, és hogyan tudod megelőzni, orvosolni őket.

Érzelmek és vonzódások: részletes leírás arról, milyen érzelemvilág jellemez, hogyan reagálsz az egyes érzelmi behatásokra, milyen módon tudod kezelni őket. Megtudhatod, milyen indulatok, vágyak élnek, működnek benned, miben leled örömöd, hogyan mutatod ki, ha valami tetszik, és hogyan próbálsz másoknak örömet szerezni.

Az asztrológiai személyiségelemzés kb. 23-25 oldal terjedelmű, az ára 20.000 Ft

Az elemzés minden esetben személyre szabottan, az adott horoszkópra hangolódva készül el (tehát nem számítógépes programmal futószalagon…), ezért az elkészítési idő kb 8-10 napot vesz igénybe.

Az alábbi módon juthatsz hozzá a megrendelt elemzéshez:

Online formátumban (PDF), a megadott email címre küldve

Ebben az esetben nem merül fel semmilyen plusz költség, azaz összesen 20.000 Ft

Kinyomtatva, egyszerű kötésben, ajánlott postai küldeményként kézbesítve

Ez előre utalás esetén lehetséges, a csomagolás és postaköltség adódik hozzá az elemzés árához.

Kinyomtatva, egyszerű kötésben, utánvétes postai küldeményként kézbesítve

Ebben az esetben a csomagolási és postaköltség hozzáadódik az elemzés árához és mindent egyszerre, egy összegben kell kifizetni a postásnak átvételkor.

Az alábbi megrendelőlapot kitöltve egyszerűen el tudod juttatni hozzám megrendelésed. Az asztrológiai személyiségelemzéshez a születésed helyére és minél pontosabb (óra:perc) időpontjára van szükség.