Párkapcsolati elemzés születési horoszkóp alapján

Ki ne lenne kíváncsi arra, miért működik úgy a párkapcsolata, ahogyan? Hogyan lehetne jobban megérteni, melyikünket mi motiválja, milyen belső késztetéseink vannak? Hogyan éli meg a párunk a kapcsolatunkat és mi hogyan tudnánk őt jobban megérteni? Bár volna egy módszer, amelyen keresztül tényleg megismerhetnénk, hogy valójában milyen Ő, milyen az érzelmi- és lelkivilága, és mire vágyik egy kapcsolatban!

Jó hír, hogy létezik ilyen módszer! Születési horoszkópunk ábráinak összehasonlítása megadja azt a páratlan lehetőséget, hogy általa felfedezhessük a minket összekapcsoló (vagy eltávolító) energiákat.

Két ember születési horoszkópjának összevetése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy mélyrehatóan átláthassuk, milyen energiacsere zajlik közöttük és felbecsülhetetlen információkhoz juthassunk a személyközi interakciókat illetően. Két ábra összevetésekor fény derül arra, hogy a felek mennyire kapcsolódnak egymással harmonikusan, vagy esetleg a kimerítő, nehezebb energia-kölcsönhatások dominálnak, amelyeket mindenképpen érdemes magasabb szintre emelve megélni.

A párkapcsolati összeillőséget vizsgáló elemzés segít abban, hogy megismerjétek mindkettőtök érzelmi világát, lelki szükségleteit és felfedezhessétek, milyen erők mozgatják kettőtök kapcsolatát. Segítségével tudatosíthatjátok, hogy milyen módon vagytok képesek javítani a kapcsolatotokon, s egymás rejtett tulajdonságainak megértésével jobban el tudjátok majd fogadni a kevésbé szimpatikus tulajdonságaitokat.

Három elemzés típust kínálok Nektek:

1. „Milyen a párom?” elemzés : ez a kb. 10 oldalas leírás segít abban, hogy megismerd és megértsd párod lelki és érzelmi világát, azokat a megélési módjait, amelyeket kívülről nem biztos, hogy észreveszel rajta. (Hiszen lehet, hogy kifelé nem is mutatja.) Az elemzés segítségével tudni fogod, hogyan „bánj vele”, mit tegyél és mit ne, hogy harmonikusan tudjatok együtt élni, és hogyan érdemes kifejezned felé a szeretetedet, figyelmedet. Ára: 6.900,- (Az alábbi űrlap kitöltésekor ehhez az elemzéshez csak a párod születési adataira lesz szükség, és a Te kapcsolattartáshoz szükséges adataidra.)

2. „Hogyan illünk össze?” rövidített elemzés: ebben a kb. 12 oldalas elemzésben összehasonlítom kettőtök születési képletét, és jellemzem a kapcsolatotokat irányító érzelmeket, tényezőket, energiákat. Tanácsokat adok, hogyan tudjátok magasabb szinten megélve javítani a kapcsolatotokat. A leírásban részletezem mindkettőtök lelki és érzelmi világát is. Ára: 9.900,-

3. „Hogyan illünk össze?” teljes elemzés: a teljes párkapcsolati elemzés kb. 25 oldal terjedelmű. Kettőtök születési képletének összehasonlítása után minden információt átadok Nektek a kapcsolatotokról, tehát a rövidített elemzésben (lásd feljebb) szereplő leírások mellett részletezem mindkettőtök személyiségét, gondolkodását, lelkiségét. Ezáltal végre megérthetitek egymást, tudatosan kezelhetitek a másik személyiségvonásait, hibáit. Tanácsokat kaptok ahhoz, hogy hogyan tudjátok magasabb szintre emelni a párkapcsolatotokat. Ára: 24.900,– Ezt az elemzést külön kérésre be is köttetem, amennyiben ajándékba szánod pl. házassági évfordulóra, nászajándékba. (Ebben az esetben a kötés árával  növekszik az ár.)

A párkapcsolati asztrológiai elemzéshez a minél pontosabb (óra, perc) születési időpontra és a születés helyére van szükség mindkettőtök részéről.

Szeretettel várom jelentkezésed a következő űrlap kitöltésével:

 

Vélemény, hozzászólás?