Rólam

A nevem Botyánszky Szilvia. Budapest mellett élek, bár szegedi születésű vagyok.

Már kora gyermekkoromban elkezdtem érdeklődni a terápiás munka iránt (9 évesen hipnoterapeuta vagy asztrológus szerettem volna lenni), életem mégis igen nehezen indult: 14 éves koromtól nagyon mély depresszióban szenvedtem, mely erős öngyilkossági hajlammal párosult. Tizenhárom éven keresztül gyötört ez a probléma, gyakran elmondhatatlan mélységekben, ami miatt nem tudtam normális, kiszámítható, felelősségteljes életet élni, boldog párkapcsolatot működtetni, vagy megbízhatóan dolgozni. Kilátástalannak tűnt a jövőm, életem minden területén sikertelenséget, kudarcot éltem át folyamatosan. A családállítás hozta el számomra a felszabadulást, a megváltást. Hosszú évek óta teljesen tünetmentes vagyok, ráadásul az életem 180 fokos fordulatot vett már az első családállítás óta. Kiegyensúlyozott lettem, életemet kitöltik a boldog, nyugodt pillanatok, a régi problémáimnak nyoma sincs. Már “pusztán” emiatt is sikeres embernek vallom magam, bár maga a siker (e csodálatos módszernek köszönhetően) a munkámban, a magánéletemben is folyamatosan jelen van. Célom, hogy másokat is hozzásegítsek a boldogsághoz,  a lelki terheiktől való megtisztulásukhoz. Nyolcadik éve foglalkozom a családállítás módszerével.

Találkozásom a családfelállítás gyakorlatával tehát sorsszerű volt. A budapesti Hellinger Intézetben olyan neves előadók oktattak a családfelállítás témakörében, mint (a teljesség igénye nélkül): Bert Hellinger, Sophie Hellinger, Dr. Dimitris Stavropulos, Alfred Ramoda Austermann, Pálmai Dezső, Louise Bloemen. Igen fiatalon az asztrológia, asztrozófia is magával ragadott, s immár 14. éve csodálkozom rá újra és újra minden horoszkópban annak nélkülözhetetlen tökéletességére. Az asztrozófia – a “csillagok bölcsessége” – sokkal többet ad nekünk, mint a szokásos elemzések, hiszen megtanít használni saját, teljesen egyedi energiarendszerünket. Paksi Zoltán asztrozófiai  iskolája volt az első állomás – azóta is folyamatosan képzem magam az asztrológia témájában.

A Spirituális Választerápia teszi teljessé számomra a lelki foglalkozást, hiszen olyan energiáktól és programoktól válhatunk meg általa, amelyek eredete sokkal mélyebbre és régebbre nyúlik vissza, mint azt valaha is képzelni mertük volna.

A Theta Healing módszerét egyéni foglalkozások alkalmával használom, kiegészítve a családállítást, hogy a lehető legközelebb kerülhessünk a mélyben húzódó lelki dinamikáinkhoz.

A belső átalakulás, szabadság és kiteljesedés egyértelműen harmonikusabbá teszi külsőnket. Fontosnak tartom, hogy “kívül” is elégedettek legyünk önmagunkkal, hogy öltözködésünkben és megjelenésünkben tükröződhessen az a harmónia és szépség, amit belül fokról-fokra elérünk önmagunkban.
A Budapesti Divatiskolában (divat- és stílustervező szakon) és hasonló témájú tanulmányaim során szerzett tudásommal, illetve sminkes képesítésemmel vagyok segítségére mindazoknak, akik külsejükkel is szeretnének összhangba kerülni. A másik terület, amivel folyamatosan foglalkozom, a stílustanácsadás. Stílustanácsadó honlapomat itt érheted el: Stílustanácsadás

Szenvedélyemnek nevezhetem mindazon módszerek elsajátítását és használatát, melyekkel közelebb kerülhetünk Forrásunkhoz. Ebben pedig egyértelműen benne foglaltatik régi terheink letétele, lélekszintű megtisztulásunk, az önismeret folyamatos gyakorlása, és az a végtelenül izgalmas és felszabadító folyamat, ahogyan egyre tisztábban tudjuk megélni Igaz Valónkat. Kívánom, hogy legyen erőd és bátorságod változtatni, lépni, szembesülni és dolgozni Önmagadon, mert minden tapasztalat és szenvedésnek hitt tanítás sokszoros mennyiségű boldogsággal jutalmaz!

Szeretettel várom jelentkezésed a következő elérhetőségeken:

info@aranykek.hu                                           +36 70 535 2135              

 

Botyánszky Szilvia
Adószám: 66530989126
Nyilvántartási szám: 35740683
Székhely: 6781 Domaszék, Harang u. 13.

Vélemény, hozzászólás?