SVT – Spirituális Választerápia

A Spirituális Választerápia spirituális gyógyító folyamat. A módszert használva az izomválaszainkon keresztül közvetlen kapcsolatba kerülünk belső vezettetésünkkel. Segítségével azokat az energetikai blokkokat tisztítjuk, melyeket a Felső Énnel való kommunikációnk során a tudatalatti elmén keresztül azonosítunk egy inga mozgásával egy speciális táblázatrendszert használva. Így tudjuk felismerni a feljövő programokat és energiákat.

Olyan negatív programokat tudunk így kitisztítani, melyek előző életekben és egyéb idő- ill. létsíkokon alakultak ki, problémákat és nehézségeket okozva ezzel jelen életünkben is. E blokkok tisztításával felszabadulhatunk minden olyan tényezőtől, mely gátol minket a teljesség, egészség, boldogság és bőség megtapasztalásában.

A terápia során közvetlenül a tudatalatti elmével dolgozunk, így azonosítjuk a problémák gyökerét, majd tudatos szintre emeljük azokat és tisztítjuk őket. A vizsgálat végére minden diszharmonikus energia és program tisztul a múltunkban, a jelenben és a jövőben is.
Lehetőséget ad arra is, hogy pozitív gondolatokkal és mintákkal újraprogramozzuk elménket.

Tértisztításban kiválóan használható módszer, továbbá az ártó asztrális kapcsolódások tisztításában (megszállók levétele) is teljes biztonsággal és hatékonysággal működik. A tértisztítás nemcsak az adott helyen való nyugodtabb alvást és tartózkodást biztosítja, de megelőzi, hogy az ott korábban lerakódott energiamintákat (keserűség, sikertelenség, párkapcsolati viszályok stb.) mi magunk is átvegyük és a saját életünkbe beengedjük. Ezenkívül a lakás/ház/telek eladását is segíti, az üzlet fellendülését is támogatja (a leendő ügyfelek, vendégek tudat alatt is érzik, hogy mely terület tisztább energetikailag). A tértisztítás során egyéb ősi, hagyományos elemekből álló szertartást is végzünk a helyszínen.

Vélemény, hozzászólás?