6 dolog, amit a férfiak utálnak az ágyban

Amikor szóba kerül, hogy mivel lehet egy férfit elkápráztatni szex közben, gyorsan kiderül, hogy a nők nagy része megfelelően művelt és tájékozott e téren. Az már más kérdés, ki mennyire tudja bevetni ezt az értékes tudást a gyakorlatban is, hiszen annyi minden akadályozhatja egy kapcsolatban a mindkét fél számára örömet jelentő szexuális életet. Azonban nem árt a másik oldalról is megvizsgálni a kérdést, hiszen ugyanilyen fontos tisztában lenni azzal is, hogy mi az, ami a férfiakat szinte menekülésre készteti az ágyban.

Túlzó szexpraktikák

Tény, hogy a férfiakat vonzzák a kreatív, kezdeményező nők, akik az ágyban is képesek újdonságokat mutatni, ám nem árt odafigyelni arra, hogy ne vigyük túlzásba az érdekesnek szánt szexuális trükköket. Nem szabad túlbonyolítani a könyvek által ajánlott erotikus tippeket, hiszen meglehetősen ijesztő lehet a férfinak, ha egy olyan jól megtervezett művelet kellős közepébe csökken, amely nélkülöz minden természetes spontaneitást, cserébe furcsa és erőltetett jelenetekkel van teletűzdelve.

Mozdulatlan fadarab

A másik véglet, ha a nő nem képes elővarázsolni magából szemernyi aktivitást sem, és az ágyban szinte mozdulatlanná válik, miközben azt várja, hogy a férfi csináljon mindent. Köztudott, hogy egy fadarabbal szexelni nem a legizgalmasabb dolog a világon, és erre a megállapításra nyugodtan támaszkodhatunk is: szigorúan tilos passzívan feküdni az ágyban és csak tűrni, ami történik! Ez a legtöbb férfit azonnal leblokkolja, és nem csoda, ha minden kedvük elmegy a későbbi szeretkezésektől. Örömmel, lelkesen, a másikra odafigyelve, és együttérzéssel érdemes a szexet művelni, miközben a nő is képes ugyanannyit tenni az aktusba, mint a férfi.

Bonyolult pózok

Ha vonzódsz a furcsa, már-már lehetetlen szexpózokhoz, amelyekkel csak a Káma Szútra oldalain találkozhatsz, de a valóságban még soha senkivel nem merted kipróbálni, légy óvatos! Nem biztos, hogy a partnered nyitott lesz egy fejenállásban véghezvitt  numerára, vagy egy kitekert, kényelmetlen pózra, amelyből később csak az erőlködésre és a dolog ciki mivoltára emlékszik majd. Ha szeretnéd felfrissíteni póz-kelléktáratokat, inkább maradj a pornófilmekben is látott, izgató újdonságoknál, amelyeket a legtöbb férfi alig vár, hogy kipróbálhasson!

Olcsó színésznőcske

Bár a pornórajongó férfiak füle hozzászokott már a hangos szexhez és a sikoltozó hölgyekhez, a valóságban érdemes inkább a természetesség elvét követned, és nem túljátszanod minden kellemes pillanatot. Ijesztő és kiábrándítóan közönséges lehet, ha művi sikolyokat adsz ki magadból minden izgató érintésre, vagy embertelenül hangosan éled meg a szex leghevesebb pillanatait. Ugyanakkor a férfiak imádják, ha a nő a hangszálain keresztül is élvezi a szexet, ezért fontos, hogy kiadd magadból a kéj hangjait! Maradj kapcsolatban saját szexualitásoddal és önmagaddal végig az aktus során, engedd el magad és légy felszabadult – így biztos lehetsz benne, hogy pont a „megfelelő” hangok fognak felszínre törni belőled a férfi számára legizgatóbb módon.

Életveszélyes nagymacska

A férfiak nagy része álmodozik arról, hogy egy határozott, vadmacska-hevülettel rendelkező nő kezei közé kerüljön, és megadhassa magát ennek az elsöprő szexualitásnak. Ám a szenvedélyes vadsággal is vigyázni kell, hiszen ezt is túlzásba lehet vinni! Amikor durvaság és külsérelmi nyomok kísérik fergeteges megnyilvánulásaidat, az bizony rémisztő és elkedvetlenítő hatással lehet a legtöbb férfire. Akkor is maradj figyelmes és humánus, miközben elveszted az eszed, és maradj nő a legféktelenebb helyzetekben is!

Kislányos nevetgélés

A vágyaktól fűtött férfi számára igazán lohasztó tud lenni, ha a nő, akit férfiként akar megkapni, zavart nevetgéléssel reagál ösztönös megnyilvánulásaira. A szenvedélyt sajnos nem hozza elő, így nem is táplálhatja az a reakció, amelyet a nőben élő komolytalan kislány hoz felszínre. A legtöbb férfi nem tud mit kezdeni azzal, ha vágyott partnere „átmegy gyerekbe” a szexuális közeledés hatására, főleg, ha emiatt kuncogással, vagy hasonló zavart megnyilvánulásokkal reagál a férfire. A csábító nőiesség ott kezdődik, hogy kezelni és irányítani tudod mélyről jövő női energiáidat, és ezt éretten, magabiztosan tudod megélni a párod felé.