Hogyan előzzük meg, hogy a férfi szeretőt tartson?

megcsalásKevés olyan férfit találni, aki ne vágyna titokban egy olyan szeretőre, aki nem mellesleg az ideális nőt testesíti meg számára, és minden erotikus álmát teljesíti. A vágy egy hús-vér nőre, aki minden buja, szexuális fantáziájukat ismeri, azokat örömmel valóra is váltja és pont úgy néz ki, amitől egy pillanat alatt bezsonganak, valószínűleg a legtöbb férfi életében megjelenik. A szerető, akiről a férfiak álmodnak , nem olyan, mint a barátnő, vagy a feleség. Különbözik tőle, még ha csak apró dolgokban is, hiszen pont ez az újdonság teszi igazán izgalmas kalanddá a szeretővel töltött órákat.

Amennyiben párunk nyitott arra, hogy mellettünk más nővel bonyolódjon testi kapcsolatba, vagy egyenesen ki van éhezve az életébe frissességet hozó szexuális tapasztalatokra,  akkor bizony igen nehéz feladat megakadályozni, hogy szeretőt tartson, vagy csupán „kipróbáljon” valakit. Sok férfi tudat alatt az édesanyját keresi a külső kapcsolatokban, de olyan is van, aki állandó párkapcsolatában éli meg az anya-gyermek viszonyt, ezért van szüksége arra, hogy egy harmadik személyen keresztül tapasztalja meg az egyenrangú férfi-női kapcsolatot. Mindemellett bölcs rálátással és felismerésekkel tehetünk ellene, hogy párunk szeretőt tartson, csak döntés és elhatározás kérdése, hogy új szakaszt indítsunk kapcsolatunkban.

Szexuális újdonságok

Az ideális szerető, akire a férfi vágyik, nem úgy viszonyul a szexhez, ahogyan mindennap látott felesége 5-10-20 évi házasság vagy ellaposodott párkapcsolat után. Ez a  nő fantáziadús és felszabadult a szexjátékokban, és nyitottan kezeli e kérdést, továbbá – érthető módon – minden olyan pózra és szexuális újdonságra nyitott, amely a férfi vágyainak netovábbja. A merészség és kezdeményezőkészség is fontos tulajdonsága az ideális szeretőnek – gondoljunk csak arra, hogy a hűtlen férfiak nagy része nem úgy csalja meg állandó párját, hogy ő maga kezdeményez, sokkal inkább hagyja magát és belesodródik egy határozottan őt kiszemelő hölgy hálójába (vagy inkább combjai közé).

Így aztán, ha szeretnénk felvenni a versenyt a szeretővel – szerencsés esetben csak az ideájával -, magunkba kell néznünk: mennyire hagytuk, hogy szinte észrevétlenül tovaillanjon a szexuális varázs a párkapcsolatunkból? Mennyire helyeztük át a hangsúlyt egyéb területekre, amelyek nem kívánnak annyi közeledést és energiabefektetést a párkapcsolaton belül? Ha képesek vagyunk őszintén felismerni, hogy igenis gondok vannak a szexuális életünkben, máris egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy visszaszerezzük életünk párját. Úgy kell önmagunkra és a párunkra tekintenünk, mint megismerkedésünk idején: idézzük fel, hogyan viszonyultunk akkor egymáshoz, milyen izgalommal és önfeledten éltük meg vele a szexet! Ha fontos számunkra, hogy társunk ne máshol keresse a gyönyört, tegyünk meg mindent, hogy újra kívánatosnak lásson minket! Igyekezzünk nyitottá válni arra, hogy bármikor szeretkezzünk vele, ne ragaszkodjunk olyan kiábrándító berögződésekhez, mint hogy „majd este, ha már alszanak a gyerekek, és a házimunkát is megcsináltam”… És még egy hasznos tipp: képzeljük el, hogy mi magunk vagyunk az a titkos szerető, akiért párunk rajong, és vigyünk újdonságokat, frissességet és szenvedélyt a szexuális életünkbe! Mindegy, hogy csábító fehérneműkkel, romantikus randevúval, vagy ösztönösen vad numerával érjük el ezt, a lényeg, hogy változtassunk, és mozduljunk ki a megszokott állóvízből!

Ellenállhatatlan női bájak

A vonzó test a legtöbb nő számára elérhető. Megismétlem: a vonzó test a legtöbb nő számára elérhető. A dolog ott kezdődik, hogy nem szabad elhinnünk, hogy kizárólag csontsoványan, szilikon mellekkel és  tökéletes popsival lehetünk vonzóak párunk számára.  Minden nőben ott van az a szépség, amely csak rá jellemző, amelyet a párja meglátott benne, még akkor is, ha ez az évek során kicsit megfakult. Azonban ezt elő lehet hozni és használni kell! Ha szeretjük a párunkat, adjuk meg neki azt a lehetőséget és örömet, hogy szépnek láthat minket! Egészen biztosak lehetünk abban, hogy a szerető, akit a párunk neadjisten olykor meglátogat, mindent megmutat magából, és élvezettel használja a testét a pásztorórákon. A férfiak számára rendkívül fontos a vizuális élmény a szexben, ezért tegyük lehetővé, hogy kedvesünk láthasson minket!

Ha kapcsolatunk elején tudtunk jókat szeretkezni, és élveztük egymás testét, akkor a szexuális vonzalom minden bizonnyal eredendően megvan köztünk most is. Csak le kell ásnunk érte, felszínre kell hoznunk és portalanítani, hiszen az évek során sok-sok esemény, sérelem, küzdelem, és negatív élmény rakódhatott közös szexuális életünk egykori örömeire. A saját testünk iránt érzett utálat, és az ebből táplálkozó önbizalomhiány teljes mértékben romba döntheti szexuális életünket, így párkapcsolatunkat is. Keljünk fel, és kezdjünk el sportolni, fokozatosan életet és fiatalságot varázsolni testünkbe! Étkezzünk egészségesebben és legyünk tudatosak az életvezetés terén! Ne higgyük, hogy késő mindezt elkezdeni, hiszen sosem lehet késő boldogságot hozni az életünkbe! Ha elkezdünk több figyelmet fordítani először a testünkre, és az öltözködésünkre, az pozitív hatással lesz lelkünkre és önértékelésünkre is, és képesek leszünk új fejezetet nyitni az életünkben.

A szabadság megadása

Az ideális szerető csak kellemes pillanatokat és izgalmas kikapcsolódást ad a férfinek, és nem terheli olyan hétköznapi problémákkal, amelyektől a férfi legszívesebben menekülne. Könnyű belátni, hogy ez a szerető egyik legnagyobb előnye és kiváltsága, hiszen a feleség, vagy a barátnő nem tudja elkerülni, hogy a mindennapok nyűgeiben osztozkodjon párjával, így nincs abban a szerencsés helyzetben, hogy kizárólag kellemességekkel vegye körül a férfit.

Mégis tehetünk azért, hogy párunknak ne kelljen olyan hölgyet keresnie magának, akinél a velünk töltött időt kellene kipihennie, vagy a belőlünk hiányolt alapvető igényeit kielégítenie. Alapvető fontosságú, hogy a megértés és az elfogadás jelen legyen bennünk társunk felé, és nem árt, ha ez megfelelő mértékű türelemmel és kedvességgel is párosul. A vidámság és az életszeretet szintén olyan tulajdonságok, melyeket a férfi hajlamos más nőnél keresni, amennyiben párja nem képes ezeket előhozni magából. A közelség, a testi-lelki intimitás olyan fegyverek a kezünkben, amelyek megvédik a férfit a szeretőtől, hiszen ha igazán közel vagyunk egymáshoz lélekben, a társunk nem lesz képes más nők felé nyitni.

A párunkat birtokolni sem szabad, nem tekinthetünk rá úgy, mint a tulajdonunkra, akkor sem, ha kapcsolatunk nagyon közeli és őszinte. Férfinak és nőnek a párkapcsolaton belül egyaránt szabadnak kell éreznie magát ahhoz, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan adhassa át önmagát a másiknak. Ezért ne telepedjünk rá párunkra, ne féltékenykedjünk feleslegesen, és ne fojtsuk meg szeretetünkkel sem! Ha túlságosan ráfonódunk, természetszerűen lazítani akar majd a fullasztó kötöttségen, továbbá hódítási vágya is kielégítetlen marad, ezt pedig más irányba fordíthatja. Ezért is fontos, hogy önmagunk fejlődésének is szenteljünk annyi időt és energiát, hogy egyedül is teljesnek és boldog embernek érezhessük magunkat, mert így még vonzóbbá válunk majd társunk szemében. A boldog, kiegyensúlyozott nő nemcsak gyönyörű, de a férje sem akarja megcsalni.